Yhteystiedot

Energiasoppi
Ojamonharjuntie 32
08100 Lohja
puh. 040 569 4209
a.energiasoppi@
dnainternet.net
www.energiasoppi.fi

Saltlifen jälleenmyyjä

www.saltlife.fi

Himalajansuola
Sensecare-piippu
Suolalamppu
Suolatuikut
Saunasuolat
Suolahammastahnat
Salt of the Earth Spray Deo
Detox-pohjalliset

Forever Living jälleenmyyjä

www.foreverliving.fi

Aloe Vera Gel
Aloe Berry Nectar
Aloe Vera Gelly
Aloe Lips
Aloe Propolis Creme
Forever Bright Toothgel
Aloe Heat Lotion
Argi+

SuolalamppuSuolalamppu

Syvältä maanpinnan alta louhitaan ikivanhaa, ihmeen kaunista suolakiveä. Suola on elämän elementeistä yhtä olennainen kuin vesi ja valo - ilman sitä ei olisi elämää. Suolalampun idea on yksinkertainen: annetaan valon heijastua suolakiteen läpi. Paitsi, että tuloksena on kaunis, rauhaa ja lämpöä hehkuva sisustus-elementti, myös suolan terveyttä edistävät vaikutukset puhuttelevat yhä useampia ihmisiä ympäri maailmaa.

Suolalamput ja -tuikut ovat luonnon omia ilmanpuhdistajia ja ionisaattoreita. Lämmön vaikutuksesta suolakivi tuottaa ympäröivään ilmaan negatiivisia ioneja, jotka puhdistavat ja neutralisoivat hengitysilmaamme. Suolan terveysvaikutukset havaittiin jo 1800-luvulla, ja nykyajan lääketiede tunnustaakin mm. suolahuoneiden helpottavan allergia- ja astma-sairauksista kärsivien oireita. Suolalamppu myös neutralisoi kodin huonepölyä, ja jopa tupakansavua

Valaistu suolakivi on väriltään yleensä lämpimän oranssin tai aprikoosin värinen. Suolalamppu on tunnelmallinen, jopa mystinen sisustuselementti, joka luo ympärilleen pehmeää, lämmintä valoa. Suolalampun valo muistuttaa hehkuvaa kynttilää tai takkaa, ja suolatuikku on kuin kaunis jäälyhty.

Suolalampun terveysvaikutusten lisäksi suolavalojen rauhoittava, lähes meditatiivinen hehku on lumoava, ja sopii siksi erityisesti nykyajan kiireisille ja stressaantuneille ihmisille. Suolalamppuja käytetään menestyksellisesti myös valo- ja väriterapiassa. Suolalampuilla hoidetaan paitsi allergia- että ihosairauksia, mutta myös masennuksesta, unettomuudesta tai levottomuudesta kärsiviä ihmisiä.

Suolalamppuja voidaan käyttää kodin jokaisessa huoneessa, ja ehdottomasti myös työpaikoilla. Se on turvallisin ja terveellisin yövalo lapsille ja vanhuksille. Aito Saltlife-Himalajan suolalamppu on ikimuistoinen lahja rakkaalle ystävälle tai liikekumppanille. Suolalamppu on kuin pieni pala suolahuonetta kotonasi!

Lisätietoja: www.saltlife.fi

Hinta:

2 - 3 kg   25 €
4 - 6 kg   42 €